De tip van Trudy: Radijsblad

Trudy is sous-chef bij NextDoor. Ze werkt net als Jeroen sinds dag één bij ons en vindt het heerlijk om met desserts en groenten te werken. Deze dame uit Den Bosch startte haar kook carrière als vrijwilliger bij poppodium W2, maar werd pas echt een gepassioneerde kok bij restaurant Djoyn, waar zij duurzaam leerde koken met biologische producten.

Trudy vindt het heerlijk om over eten en koken te praten. Daarom zal ze iedere maand een leuke tip geven.

Gooi nooit het blad van de radijs weg

Radijs door je salade. Heerlijk! De meesten van ons weten echter niet wat je met het blad kunt doen en gooien het daarom weg. Niet meer doen hoor. Het radijsblad kan rauw gegeten worden in bijvoorbeeld een gemengde salade met rucola. Moet je zeker een keer proberen. Trouwens, je kunt er ook een heerlijke pesto van draaien.

Wil jij van Trudy’s kookkunsten genieten kom dan snel een hapje bij NextDoor eten. Trudy vertelt u graag alles over haar gerechten.

Wil jij ook eens een heerlijke gezonde maaltijd van Trudy proeven? Reserveer dan snel.