De Tip van Trudy: Zoet/Zuur

Trudy is sous-chef bij NextDoor. Ze werkt net als Jeroen sinds dag één bij ons en vindt het heerlijk om met desserts en groenten te werken. Deze dame uit Den Bosch startte haar kook carrière als vrijwilliger bij poppodium W2, maar werd pas echt een gepassioneerde kok bij restaurant Djoyn, waar zij duurzaam leerde koken met biologische producten.

Trudy vindt het heerlijk om over eten en koken te praten. Daarom zal ze hier iedere maand een leuke tip geven.

De Tip van Trudy: Radijsblad

Zoet/Zuur

Heb je nog komkommer, wortel of pastinaak over? Niet weggooien! Snijd ze in dunne plakjes of reepjes en zet ze op zoet/zuur. Lekker lang houdbaar en ook nog lekker fris bij een salade of pittig gerecht. De basis voor zoet/zuur is één deel water, één deel suiker en één deel azijn, maar dit kun je naar eigen smaak aanpassen. Beetje rode peper, kruidnagel of dille erbij is ook altijd lekker.

Geen zin in om te koken? Kom dan lekker bij NextDoor eten. Trudy kookt graag een overheerlijk maaltijd voor je. Met of zonder zoet/zuur.

Wil je weten hoe lekker Trudy echt kookt? Kom dan snel bij NextDoor eten.